Massage

Våra behandlingar

Före och efter massagen går det bra att duscha. Efter behandlingen erbjuds vatten, kaffe eller te.

Massageformer

Thiptara erbjuder olika massagebehandlingar. Vi vet att alla personer är olika, säg gärna till innan om du har ont någonstans, hur hård massagen ska vara eller om något område ska undvikas. Allt för att en så bra behandling som möjligt ska kunna erbjudas. Läs mer om de olika massageformerna nedan.


Oljemassage

Denna behandling är mjuk, behaglig och utförs med olja som långsamt masseras in. Massagen dämpar stress och lindrar spänningar i muskulaturen. Blodcirkulationen aktiveras vid oljemassage.


Thaimassage

Traditionell thaimassage är hårdare än oljemassage, den utförs utan olja och med löst sittande kläder. Under behandlingen utförs passiv sträckning och milda tryckningar längs kroppens energilinjer som löser upp spänningar och blockeringar.


Mixmassage

En blandning mellan thai- och oljemassage, mixar det bästa från de båda massageformerna. Massösen stämmer av innan och känner under behandlingen vad som passar bäst.


Fotmassage

Hur bra en fotmassage är glöms ofta bort. Efter en ansträngande dag med mycket stående och spring gör en fotmassage underverk för trötta fötter. Genom tryck på punkter stimuleras andra delar av kroppen via energilinjerna.